Sijoitusyhteisöt. Ole mukana.

Sijoittaminen voi puuduttavaa hommaa. Varsinkin jos on automatisoinut kuukausisäästöt indeksiin. Pesämuna kasvaa, mutta tuskastuttavan hitaasti. Aika ajoin saattaa mieleen hiipiä epäilys, tuleeko tästä hommasta mitään. Varsin yleistä erityisesti laskukausien aikana. Tähänkin on ratkaisu, nimittäin yhteisöllisyys.

Tällä en tarkoita somealustojen sijoittajakerhoja mistä saa ties millaisia sijoitusvinkkejä ja toinen toistaan typerämpiä kommentteja ihmisten kysymyksiin tai postauksiin. Monesti retostellaan voitoilla, mutta tappioista vaietaan. Monille tulee olo, että muut onnistuvat, mutta minä en. Sama huono puoli kuin missä tahansa asiassa, kun kyse on sosiaalisesta mediasta.

Nordnet on tehnyt ihan hyvää työtä Sharevillen kanssa. Muutenkin Nordnetin sijoituksia voi kommentoida ja käydä keskustelua ihan ilmaiseksi.

Seeking Alpha on maailman suurin sijoittajayhteisö. Itse olen mukana muutamassa Seeking Alphan "Investing Groupissa" ja olen myös Premium- jäsen, jolloin pääsen kiinni valtavaan datamäärään eri osakkeista ja ETF-rahastoista. Hinta on alle 300 taalaa/vuosi. Seeking Alphan Strong Buy-kategorian osakkeet ovat systemaattisesti peitonneet SP&500-indeksin. Liity premium-jäseneksi 20% vuosialennuksella tästä. Premium-jäsenenä voit tutkia yli 4000 arvopaperia kaikkine tunnuslukuineen. Vertaile muihin osakkeeisiin. Lue analyyseja ja uutisia osakkeista ja tee fiksu ostopäätös.

Investointiryhmiä on yli 150 ja niitä ylläpitävät ihmiset, joilla on asiantuntemusta osakeanalyysista ja ylipäätään kaikkeen sijoittamiseen liittyvästä enemmän kuin jollain suomalaisella "sijoitusgurulla" ikinä.

Investointiryhmissä on mallisalkkuja, säännöllisiä osakesuosituksia, webinaareja ja mahdollisuus kommentoida ja kysyä artikkeleista ja niihin saa jopa vastauksia. Keskustelu muiden ryhmäläisten kanssa on myös antoisaa.

Jos etsit nopeaa rikastumista kovalla riskillä, niin Ultimate growth investing pro by JR Research. voisi olla sinun juttusi. Kasvuinvestointi on haastavaa, mutta volatiliteetin ja korkeiden arvostustasojen myötä tulee massiivinen potentiaali voittoihin – jos osaat kuunnella markkinoita ja toimia oikeaan aikaan.JR Researchilla on tehtävä auttaa muita sijoittamaan älykkäämmin välttämällä aiemmin tehtyjä virheitä.JR Researchin ainutlaatuinen lähestymistapa yhdistää fundamenttianalyysin syvälliseen hintakehityksen ymmärtämiseen, antaen sinulle oivalluksia siitä, mitä markkinat todella kertovat. Tuloksena voi olla etulyöntiasema markkinoilla.

Älä anna tapahtumien, makrotalouden, uutisten tai tulosjulkistusten hämätä – markkinat hinnoittelevat ne ennen kuin fundamentit edes heijastavat niitä. Keskittymällä hintakehitykseen voit leikata melun läpi ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä. Alennus 20 % Ultimate growth researchin vuosijäsenyydestä tästä.

Toinen kasvuyhtiöihin keskittynyt yhteisö on Potential multibaggers. Myös sinne 20% alennus tästä

Jos osinkosijoittaminen kiinnostaa, niin suosittelen High Yield investoria. Tätä ryhmää vetää Samuel Smith. Samuel Smithillä on monipuolinen tausta, joka sisältää työskentelyn johtavana analyytikkona ja varapresidenttinä useissa arvostetuissa osinkosijoitustutkimusyrityksissä. Hän on ammatti-insinööri ja projektinhallinnan ammattilainen, ja hänellä on kandidaatin tutkinto yhdysvaltalaisesta West Pointin sotilasakatemiasta siviili-insinööritieteessä ja matematiikassa sekä maisterin tutkinto insinööritieteessä, jossa hän on keskittynyt soveltavaan matematiikkaan ja koneoppimiseen. Samuel johtaa High Yield Investor -sijoitusryhmää. Samuel tekee yhteistyötä Jussi Askolan ja Paul R. Draken kanssa, ja he keskittyvät löytämään oikean tasapainon turvallisuuden, kasvun, tuoton ja arvon välillä. High Yield Investor tarjoaa reaaliaikaisia ydin-, eläke- ja kansainvälisiä salkkuja. Palvelu sisältää myös säännöllisiä kaupankäynti-ilmoituksia, koulutussisältöä ja aktiivisen keskusteluhuoneen samanhenkisille sijoittajille. High Yield investorissa pyritään löytämään 6-8% turvallisen ja kestävän osinkotuoton arvopapereita. Alennusta tästäkin sijoitusyhteisöstä 20% tästä.

Itse olen mukana Alpha Picksissä, jossa saan kuukaudessa kaksi quant- testatusti parasta osakevinkkiä mitä sijoitusuniversumi sisältää. Kokeile tuotetta. Tuottovetailu SP&500 kanssa 122% vs 42% on maksanut jäsenmaksun ainakin minulle takaisin moninkertaisesti. Liity Alpha Picksiin tästä.

REIT-sijoittamisesta olen kirjoittanut uusimmassa blogissani. Sinnekkin 20% vuosialennus tästä.

Aiempi menestys ei ole tae tulevasta ja olet aina vastuussa sijoituspäätöksistäsi. Muista tämä varsinkin riskipitoisempien arvopapereiden ja rajua kasvua hakevien sijoitusryhmien kohdalla.

Happy investing!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SALKKUPÄIVITYS JA TIETO - TIE YLITUOTTOIHIN

SALKKUPÄIVITYS

Mihin nyt kannattaa sijoittaa