Dataa sijoituspäätösten tueksi

Edellinen postaukseni salkkupäivityksestä sisälsi affiliate linkkejä ja joku jopa tarttui niihin. Onneksi olkoon. Alpha Picks on hyvä tuote, joka suosittelee kahta osaketta kuukaudessa. Harvalla meistä on varaa noudattaa suosituksia kirjaimellisesti ja ostaa järkevin kuluin kaksi kertaa osakkeita kuukaudessa. Toki asia on sovellettavissa, kuten itsekkin teen, mutta on toinenkin keino.

Seeking Alpha Premium on halvempi kuin Alpha Picks vain 189$/ vuosi tästä. Ja informaation määrä on uskomaton. Yli 4000 arvopaperia, osakkeita ja ETF:iä järjestykseen laitettuna kriteereinä valuaatio, kasvu, kannattavuus, momentum ja analyytikoiden suositukset. Noista muodostus aika hyvä kombo, joiden perusteella voit tehdä sijoituspäätöksiä osakkeita, joista et ikinä ole kuullutkaan. Täällä perähikiällä kuullaan osakkeista, vasta kun ne ovat nousseet pörssitähdiksi. Tee samoin kuin kaikki muut, mutta ENNEN muita.

Seeking Alpha Premiumissa voit katsoa parhaat osakkeet eri aloilta ja parhaat koko universumista. Osakkeen kaikki tiedot lävähtävät näkyviin yhdellä napin painalluksella ja voit vertailla niitä kilpailijoihin. Saat rauhassa pohtia ja tehdä omat sijoituspäätöksesi. Jos portfoliostasi puuttuu jotain, mutta et löydä mistään tätä aukkoa täyttämään. niin Seeking Alphasta löydät.

Lyhyt esittely mitä premium pitää sisällään:

Kaikki perustoiminnot, sekä:

  • Rajoittamaton pääsy asiantuntijasijoittajien sisältöön
  • Asiantuntevien sijoittajien yhteisö
  • Seeking Alphan Quant Ratings - 'Strong Buy' -arvosanamme ylittävät S&P 500:n (tuotto viisinkertainen SP&500 verrattuna vuodesta 2010)
  • Parhaiden osakkeiden ja ETF-luokitukset, jotka auttavat sinua tunnistamaan loistavia mahdollisuuksia
  • Osake- ja ETF-seulonnat
  • Salkun terveyden tarkastus ja varoitukset, jotka auttavat sinua tulemaan tietoisemmaksi sijoittajaksi  
Itse nautin suunnattomasti eniten arvostamieni analyytikoiden kirjoituksista. REIT-sijoittamisestahan minä tykkään ja maailmasta ei varmasti löydy Brad Thomasta asiantuntevampaa kaveria mitä tähän sijoittamismuotoon tulee. Alpha Picksin ja koko Seeking Alphan quant-systeemin taustalla olevaa Steven Cressiä seuraan myös. Hän kirjoittelee myös osakkeista, jotka eivät päädy Alpha Picsiksi ja täten sisältävät myös hänen omia näkemyksiään. (Alpha Pick ei voi olla liian pieni markkina-arvoltaan tai vaihdoltaan eikä vaikkapa ulkomainen ADR)

Edellisessä kirjoituksessani en ehtinyt päivittää Cressin suosituksia loppuvuoden menestyjiksi, mitä ostaa täräyttelin. Osa on jo salkussani, joten ei niistä sen enmpää, mutta tässä viisi vinkkiä. Vinkkejä voi hyödyntää omalla vastuulla.

Silver Crest Metals. Kanadalainen kulta ja hopeakaivos. Operoi Meksikossa. Hyötyy jalometallien kysynnästä ja arvonnoususta. En sijoita yleensä raaka-aineisiin, mutta tässä on nyt kysyntää päällä. Lyhyessä ajassa 10% nousua.

PDD Holdings. Tunnette aplikaation Temu. Myynti kasvaa järjetöntä vauhtia, mutta riskinä on jos Kiinalle aletaan lätkimään tulleja.

Trip.Com Grup Ltd. Kiinan versio Bookingista. Kiinalaisetkin on viimein vapautettu koronakaranteenista ja matkahaluja riittää.

SPX Technologies. Ilmanvaihto ja mittausratkaisuja toimittava small cap firma. Datacenterit tarvitsevat viilennystä. Ja muutenkin koko maailma tarvitsee viilennystä ehkä Suomea lukuunottamatta.

Kirby Corporation. Kuljettelee esim. LNG:tä Meksikonlahdelta USA:n suuria jokia pitkin ja takaisin. USA:n lain mukaan ulkomaalaisia kilpailijoita noissa maisemissa ei suvaita. Rahtimäärät ja hinnat nousussa.

Kymmenen vinkkiä Mr. Cress antoi kaiken kaikkiaan ja teki saman joulukuun lopulla, joista 8/10 on noussut ja reippaasti. Pari laskijaakin on joukossa, mutta eihän kenelläkään kristallipalloa ole. Sanoisin kuitenkin, että valistuneempia arvauksia ne ovat kuin sijoitusryhmän facebook-sivuilla. Osteleppa Seeking Alpha Premium vuodeksi tästä. Teet varmasti järkiperäisempiä päätöksiä kuin muutoin, mistä ikinä tietosi hankitkin.

Seeking Alpha -vastuuvapauslauseke: Aikaisempi tuotto ei takaa tulevia tuloksia. Mitään suositusta tai neuvoa ei anneta siitä, onko jokin sijoitus sopiva tietylle sijoittajalle. Edellä esitetyt näkemykset tai mielipiteet eivät välttämättä heijasta Seeking Alphaa kokonaisuutena. Seeking Alpha ei ole lisensoitu arvopaperikauppias, välittäjä, yhdysvaltalainen sijoitusneuvoja tai investointipankki. Analyytikkomme ovat kolmannen osapuolen kirjoittajia, joihin kuuluu sekä ammattisijoittajia että yksittäisiä sijoittajia, jotka eivät välttämättä ole minkään instituutin tai sääntelyelimen lisensoimia tai sertifioimia.
 

 
 

 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SALKKUPÄIVITYS JA TIETO - TIE YLITUOTTOIHIN

SALKKUPÄIVITYS

Mihin nyt kannattaa sijoittaa