PIKAVOITOT VAI Tasainen Vaurastuminen? VAI MOLEMMAT?

Sijoittaminen on maraton, ei pikajuoksu. Säännöllinen kuukausisäästäminen kustannustehokkaisiin rahastoihin on 99% ihmisille varmasti se paras tapa vaurastua pikkuhiljaa. Päivätreidit, Swingtreidit ja muut johtavat yleensä kehnoon lopputulokseen ellei asiaan ole paneutunut täydellisen ammattimaisesti. Minäkin olen kokeillut päivä- ja swingtreidaamista puoliammattimaisesti, jos olen pyhittänyt työpäivän jälkeen illan vaikkapa Nasdaq100-indeksillä treidaamiseen Nordnet-tuotteilla. 95-99% kaupoista on voitollisia, mutta kun tappio tulee, niin se on rumaa katsottavaa. Sokaistun omalle voittoputkelle enkä ymmärrä, että nyt olisi hyvä katkaista tappio eikä yrittää tuplaa tai kuittia. No, minä olenkin tyhmä amatööri enkä ammattilainen ollenkaan. Nordnet antaa ilman palkkiota treidata Nordnet Markets-tuotteilla, kunhan kaupan arvo on yli 100€. Ilmaista se ei kuitenkaan ole. Osto- ja myyntihinnan välissä on spread, eli maksat enemmän kuin joku on valmis maksamaan heti takaisin. Lisäksi Vipu on velkaa ja siitä menee korko. Ennen kyseisten tuotteiden ostelua on myös suoritettava tietämystesti. Sijoitusvelan saat vähentää verotuksessa.

Growth Investor Pro by Cestrian Capital Research on Seeking Alphan sijoitusyhteisö, joka on erikoistunut swing-treideihin erityisesti Bull-puolen tapauksissa. Tekninen analyysi on käytössä ja tiimi tulkitsee sitä. Growth Investor Pron track record on 100%, eli yksikään treidi ei ole mennyt pieleen. Luonnollisestikkaan tämä ei voi jatkua ikuisuuksiin ja he itsekin sen tunnustavat, mutta nappiin on mennyt tähän asti. Growth Investor Pro tavoittelee n.10-20% voittoja, jonka jälkeen sulkevat treidin. Itsekkin olen heidän neuvojaan muutaman kerran onnistuneesti käyttänyt. Walt Disney, Intel, Microsoft. Voitot tuli kotiin. Itse saat päättää otatko mukaan vipua vai ostatko itse osaketta tai ETFää. Joskus pikavoitto tulee päivässä. Joskus se kestää viikkoja. Totuuden nimissä on mainittava, että Growth Investor Prossa on tappiollisena treidinä auki muutama firma, jotka ovat notkuneet siellä kuukausia, jopa vuoden. Saapa nähdä milloin luovuttavat ja täydellinen track record rikkoutuu.

Parasta tässä kuitenkin on se, että sinun ei tarvitse osata treidata. Maksat vain vuosimaksun ja lähdet vihjeiden mukaan pikavoittoja metsästämään. Saat uudesta treidistä ilmoituksen esim. sähköpostiin, niin et jää tiedosta paitsi. Vuosimaksu olisi nyt tarjouksessa 279.72$ tästä. Halutessasi voit upgreidata Ultimate-versioon, jossa on paljon enemmän sisältöä kuin Basic-versiossa. Esimerkiksi kasvuosakemallisalkku. Se onkin sitten kalliimpi ja minäkään en siihen ole lähtenyt mukaan. Ja totta puhuen sieltä löytyy aika tuttuja nimiä meille suomalaisellekkin, kuten Nvidiaa ja Metaa yms.

Ja sitten taas REIT-maailmaan. FED laskee kohta korkoa ja kiinteistösijoittajat nauttivat. Seeking Alphan sijoitusyhteisö High Yield Landlord (HYL) on suomalaisen? Jussi Askolan vetämä REIT-yhtiöihin keskittyvä sijoitusyhteisö. Jussin analyysit vetävät vertoja REIT-profeetta Brad Thomasin analyyseille. High Yield Landlord  voi auttaa sinua valitsemaan korkean tuoton kiinteistösijoitukset, joilla on parhaat mahdollisuudet pitkän aikavälin menestykseen. CFA Jussi Askolan johtama High Yield Landlord tarjoaa runsaasti tietoa ja analyyseja huippuluokan REIT-yhtiöistä, keskittyen vähemmän tunnettuihin, aliarvostettuihin yhtiöihin, jotka voivat tuottaa kestävää ja merkittävää tuloa pitkällä aikavälillä.

High Yield Landlord sisältää:

-Kolme mallisalkkua kohdistetusti valitsemaan REITit sopimaan mihin tahansa sijoitustyyliin

-Syvälliset haastattelut REIT- yhtiöiden johtoryhmien kanssa, antaen sisäpiirin näkemyksiä suosituista kiinteistötrendeistä

-REIT-markkinatiedot ja kaikkien REITien ja keskeisten mittareiden master-lista

-10-osainen REIT-sijoituskurssi, joka auttaa sinua tulemaan älykkäämmäksi ja sitoutuneemmaksi REIT-sijoittajaksi

Saat myös pääsyn aktiiviseen sijoittajayhteisöön ja live-chattiin, sekä säännöllisiä markkinapäivityksiä ja osto-/myyntivaroituksia!

Aika kattavaa settiä. Tässä olisi nyt kaksi erilaista mahdollisuutta hakea tuottoja. Jos ajattelet, että AI-huuma ja tech-osakkeiden voittokulku jatkuu pikku kesäalen jälkeen, ja pikavoitot kiinnostavat, niin Growth Investor Pro on valintasi. Ja kuten mainitsin, Growth Investor Pro osaa treidata muillakin kuin teknologia-osakkeilla, vai onko Walt Disney Company high tech-osake?

Jos taas haluat riskittömämpää menoa ja olet vaikka eläkeiän kynnyksellä, niin kannattaako kasvuosakkeilla lähteä pelaamaan? Säännöllinen ja kasvava vuokratulo kiinteistösijoituksista on myös verrattomasti vaivattomampi tapa kerätä vuokratuloa kuin itse hallinnoida sijoitusasuntoja. Silloin valintasi on High Yield Landlord. Ja nythän ollaan siinä tilanteessa, jossa rotaatio teknologiaosakkeista kulkee kohti muita aloja ja erityisesti korkoherkkää kiinteistöalaa. Arvonnousu ja pysyvä, korkea ja kasvava osinkotulo. Aika hyvä yhdistelmä. Mutta kuten aiemmissa kirjoituksissani olen maininnut, mikä tahansa REIT ei ole automaattisesti hyvä sijoitus. Jos et ole varma, etkä tunne REIT-yhtiöitä, niin ota ihmeessä vastaan asiantuntija-apua. 20% alennus vuosimaksusta 399$ tästä.

Mikäänhään ei tietenkään estä tekemästä vakaata tuottoa tuovaa salkkua ja treidisalkkua yhtäaikaa. Ei mene elämä liian tylsäksi osinkojen vastaanottamiseksi.

Jos kumpikaan edellämainituista sijoitusyhteisöistä ei miellytä, niin Alpha Picks tarjoaa edelleen kaksi pitkän ajan osakevinkkiä kuukaudessa, joilla on pitkän ajan kuluessa erinomaiset mahdollisuudet lyödä vertailuindeksi SP&500. AP on toiminut nyt aika tarkkaan kaksi vuotta ja siinä ajassa tuotto on mennyt AP 127% vs SP&500 44%. Parasta Alpha Picksissä hyvien tuottojen lisäksi on se, että totaalisen 50-90% kurssilaskun mahdollisuus on käytännössä eliminoitu. Alpha Picksin osakkeet ovat järkevästi hinnoiteltuja eivätkä tähtitieteellisen yliarvostettuja. Jos korjausliike on syvä ja mennään jopa karhumarkkinaan, tämä on hyvä ottaa huomioon.

Alpha Premium tarjoaa sinulle itse työkalut helposti etsiä voittajaosakkeet, jos haluat ja intoa tutkimukseen ja tiedonetsintään riittää. Alpha Premiumissa on uskomaton määrä tietoa helposti sulatettavassa muodossa. Osaketutkijan aarreaitta.

Disclaimer: Mennyt tuotto ei ole takuu tulevasta. Seekign Alpha ei ota vastuuta pieleen menneestä sijoituksesta vaan vastuu on yksinomaan sijoittajan. Muista myös, että kyseessä on enimmäkseen Pohjois-Amerikkalaiset osakkeet ja valuuttakurssivaihtelut voivat liikuttaa tuottoja suuntaan jos toiseenkin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

SALKKUPÄIVITYS JA TIETO - TIE YLITUOTTOIHIN

SALKKUPÄIVITYS

Mihin nyt kannattaa sijoittaa